Blogger

29/5/13

6a TROBADA ANY DE LA FE

Continuam en l’ANY DE LA FE i ja en les acaballes del curs, arriba el moment de la sisena (i darrera d’aquest curs) trobada de les catequesis de l’Any de la Fe.

Com a professorat de Religió, amb la missió d’oferir un poc de llum als nostres alumnes, nosaltres som els primers que també hem de cuidar de la nostra espiritualitat, de la nostra fe.

En aquest procés de recerca, aniria molt bé poder compartir les inquietuds i experiències amb altres que viuen quelcom de semblant. Des de la Delegació t’oferim l’oportunitat de fer aquest camí acompanyat.

Així, la nostra sisena trobada serà aquest dijous dia 30 de maig, a les sis de l’horabaixa (una horeta i mitja), al Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).

Per facilitar l’organització (elaboració de carpetes amb material, fotocòpies...) vos demanaria que confirmeu l’assistència, com a molt tard, el mateix dijous al matí.

QUI HI ESTÀ CONVIDAT? Aquells mestres/professors que voleu tenir una oportunitat per redescobrir la fe o que tot i estar un poc enfora de la fe, la cercau; en definitiva: cercadors que volen descobrir o redescobrir l’alegria de la fe, persones que cerquen a Déu. TOT I QUE NO HAGUEU VENGUT A TROBADES ANTERIORS!!!

Moltes gràcies per fer-ne difusió i per engrescar-te en aquesta oportunitat tan especial que se’ns ofereix. T’hi esper!

Una abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada