Blogger

29/9/14

CELEBRACIÓ DE L'ENVIAMENT i FORMACIÓ SOBRE EL NOU CURRÍCULUM



Una vegada iniciat el curs, arriba un dels moments més importants de l’any com a professorat de Religió: la celebració de l’enviament (missio canonica). El nostre lema d’enguany, L’ALEGRIA D’EDUCAR – Mestres en sortida, ens convida a agafar-nos amb optimisme i alegria la nostra tasca i el nostre servei, així com a pensar i repensar el que suposa educar; aquest lema vertebrarà i dotarà encara més de sentit la nostra trobada.

En la celebració es fa visible i concret l’enviament que per cada curs fa el Bisbe de Mallorca a cada un dels/les mestres i professors/es de Religió de Mallorca. Demostra i fa patent, la confiança que l’Església de Mallorca té en cada un/a de nosaltres.

Per això ho volem celebrar, i ho volem fer junts, com a signe d’identitat, comunió i germanor.

Així, sentiu-vos ben convidats de participar d’aquesta celebració, que és la nostra festa.

La celebració es farà divendres que ve, dia 3 d’octubre, al COL·LEGI MADRE ALBERTA(Camí dels Reis, 102, de Palma –son Rapinya-). No ho heu de confondre amb el CESAG (Escola de Magisteri de La Puresa).
Per arribar al Col·legi Madre Alberta, heu d’agafar la sortida 8 (direcció Son Rapinya) de la Via de Cintura; just després de la sortida trobareu una rotonda i heu d’anar direcció Son Rapinya; al final de l’avinguda hi haurà una rotonda (amb una benzinera a la dreta) i heu d’agafar la tercera sortida (girar cap a l’esquerra) i seguir els indicadors. Podeu aparcar en el pàrking del col·legi.

Enguany, volem aprofitar la nostra trobada per donar-li també un to formatiu, concretament sobre el nou currículum de l’àrea de Religió.

Així, aquest serà el programa de la nostra trobada:

· 17:20 à arribada al Col·legi Madre Alberta (ens veuríem a la zona de porteria del col·legi). ES PREGA PUNTUALITAT, teniu en compte que a les 17:00 acaben les classes del Col·legi Madre Alberta i si se ve a aquesta hora no hauríeu de trobar trui de cotxes.

· 17:30 à xerrada formativa sobre EL NOU CURRÍCULUM DE L’ÀREA DE RELIGIÓ, a càrrec d’ANTONIO ROURA (editorial SM); es farà a un dels salons d’actes del col·legi.

· Aprox. 19:00 à CELEBRACIÓ DE L’ENVIAMENT a la capella del col·legi.

· En finalitzar à senzill refrigerion ens desitjarem un bon curs.

Els qui voleu aportar el vostre granet musical a la celebració, deis coses i vos passaré les lletres i acords de les cançons

Com ja sabeu de cada any, ens agradaria que la convidada a la celebració de l’enviament es fes extensiva a la vostra família.

Esperant retrobar-nos, moltes gràcies per valorar aquest moment.

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada