Blogger

6/11/17

I RELICAT GAMES MALLORCA - 2018

Benvolguts/des.

La Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca convoca els I ReliCat Games de Mallorca per fomentar, entre l’alumnat, l’interès per aquesta matèria i prestigiar-la entre la comunitat educativa i la societat en general.

És una iniciativa que ja s’ha anat fent a diverses diòcesis espanyoles (implicant més de 4500 alumnes i més de 150 col·legis) i que aquest curs 2017-18 ens hi afegim des de Mallorca.

Aquesta edició anirà dirigida a alumnes de 6è d’Educació Primària.

Cada col·legi participant elegirà 4 alumnes de 6è d’Educació Primària, tenint en compte que la competició serà per col·legis i no individual.


La competició consistirà en superar preguntes i proves relacionades amb el currículum de Religió Catòlica de 6è d’Educació Primària i, sobretot, els continguts següents:
  • Bloc 1. EL SENTIT RELIGIÓS DE L’HOME
  • Bloc 2. LA REVELACIÓ: DÉU INTERVÉ EN LA HISTÒRIA: Els llibres sapiencials
  • Bloc 3. JESUCRIST, COMPLIMENT DE LA HISTÒRIA DE LA SALVACIÓ: Les temptacions
  • Bloc 4. PERMANÈNCIA DE JESUCRIST EN LA HISTÒRIA: L’ESGLÉSIA: La Confirmació i La Pasqua
Cada col·legi participant haurà d’aportar una Bíblia (recomanable: Bíblia catalana –traducció interconfessional- de l’editorial Claret), així com un mòbil on s’hi hauran davallat les aplicacions que des de l’organització s’indicaran.

Els col·legis amb major puntuació, passaran a una prova final on es decidirà l’ordre final dels col·legis.
La inscripció és gratuïta; s’ha de formalitzar emplenant, ABANS DE DIA 22 DE DESEMBRE DE 2017, el següent formulari de Google: https://goo.gl/forms/U6VrQqaNqPHf00CE2
LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 20 col·legis.

Abans de l’1 de març de 2018, la persona responsable del col·legi participant enviarà el llistat amb els noms i llinatges dels alumnes participants. Tots els alumnes participants han de tenir l’autorització dels drets d’imatges signada pels seus pares o tutors legals (es farà arribar el model corresponent a la persona responsable de cada col·legi participant). Aquesta autorització s’enviarà per fax al 971 72 58 47, abans de l’1 de març de 2018.

Aquestes bases són provisionals i podran modificar-se fins la data límit d’inscripció.

Les proves del I ReliCat Games Mallorca es realitzaran el divendres 9 de març de 2018 al saló d’actes del CC Sant Josep Obrer (C/ Mare de Déu de Montserrat, 67 de Palma). Es començarà a les 10:00 i s’acabarà a les 13:30.

Es premiaran als alumnes dels col·legis que quedin entre els tres primers classificats. També tendran premi els seus col·legis i els seus mestres de Religió. El valor dels premis dependrà dels patrocinadors.

MÉS INFORMACIÓ
Webs:
Telèfon: 971 21 31 00 (Toni Seguí)

Esperant comptar amb la vostra participació, cordialment,

Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada