Blogger

11/3/18

COMPARTIM LA FE (17-03-18)

El proper dissabte dia 17 de març, al Seminari Nou (Camí Salard, 47, de Palma) tindrà lloc una trobada formativa – celebrativa per compartir la fe dirigida a tot el professorat en general (professorat de Religió de la pública, professorat de col·legis concertats, professorat de centres públics...).


Horari aproximat:

9:30 Arribada.

9:45 Taller sobre el “Telèfon de l’Esperança” (qui són, tècniques d’escolta activa per utilitzar tant a nivell personal com en les classes) a càrrec de MN. MARIÀ GASTALVER (director del Telèfon de l’Esperança – Mallorca; Vicari Episcopal per al territori de Palma, arxiprestat de Ponent i arxiprestat de Miramar – Vall de Sóller; Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, secció Psicologia; Màster Universitari en Psicoteràpia individual i de grup; Especialista Universitari en clínica i psicoteràpia; Focussing Trainer; professor de l’ISUCIR - CETEM de l’assignatura “Psicologia general i de la Religió”).

11:45 Descans i preparació de l’Eucaristia.

12:15 Eucaristia.

13:00 Comiat.



Inscripció: gratuïta (però heu d’omplir el formulari online abans de dia 15 de març: https://goo.gl/forms/ES5uEV7gLNZGF2Jf2). Rebreu un mail amb la confirmació de la inscripció amb les respostes que heu posat en el formulari (el mail serà de “Formularis de Google”). En finalitzar la inscripció, heu de pensar a clicar el “botó” blau on posa “ENVIA”.

Guarderia: hi haurà servei de guarderia gratuït (heu de sol·licitar-ho en la inscripció online).



Podeu fer extensiva la convidada a tots aquells que cregueu que els pugui interessar.



Cordialment,

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada